Groeitraject op het ritme van de seizoenen

Vuur heeft geen vorm, het hecht zich aan brandende voorwerpen. Zo ook hebben wij een structuur nodig om ons innerlijke vuur op een evenwichtige manier te laten ontplooien.

Creëer je Miracle Life

In zijn boek ‘Miracle Morning’ beschreef Hal Elrod vijf Life S.A.V.E.R.S  om je leven vorm te geven: silence, affirmations, visualisation, exercise, reading en scribing. En dat is wat we gaan doen in deze maandelijkse namiddagen. We bieden een structuur van inspiratie, lichaamsoefening en meditatie waarbinnen je je eigen flow kan ontdekken. Want waarom niet je Miracle Life vormgeven door maandelijks stil te staan en je intentie voor de komende maand bewust te kiezen?

Waarom rond nieuwe maan?

Vele processen in de natuur verlopen cyclisch: je ademhaling, dag/nacht, de seizoenen, .. en zo ook de maancyclus. Als we ons meer afstemmen op het ritme van de natuur, kunnen we die natuurlijke flow ook beter toelaten in onszelf. In de plaats van veel energie te steken in forceren en trekken en sleuren kan je je projecten en wensen op een natuurlijk ritme laten ontstaan. Zo is de energie van de nieuwe maan het ideale moment om met hernieuwde focus de volgende maand in te zetten. We baseren ons op het boek ‘Leven en werken in het ritme van de seizoenen’ van Jaap Voigt.

Voor wie?

Heb je behoefte aan een structuur die je helpt om jouw leven op een natuurlijke manier meer richting te geven.

Wil je jouw levensritme meer afstemmen op het ritme van de natuur?

Wil je de kracht van focus en intentie ontdekken en verdiepen?

Wil je op regelmatige basis samen de stilte laten spreken? (Meditatie ervaring is niet noodzakelijk, er is mogelijkheid tot individuele tips  hierbij tijdens het traject)

    Ik nam deel omdat ik het soms moeilijk heb om thuis de rust en de focus te vinden om stil te staan bij dingen, iets voor mezelf te doen. Ik heb ervan genoten om samen te mediteren en hou van de combinatie met lichaamsoefeningen. – M.
    De maandelijkse groeicirkel heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het helpt me om dagelijks het mediteren te onderhouden en ik kreeg telkens inzichten in mijn eigen functioneren die me vooruit helpen. - K.

Praktische info

De reeks van 5 vrijdagnamiddagen gaat maandelijks door van 13u30 tot 16u op 18 september, 16 oktober, 13 november, 18 december en 15 januari.

Er is plaats genoeg om meer dan genoeg afstand te kunnen houden en de regels te respecteren.

Prijs: 250 euro

Voor dit traject werk ik samen met Annemie van LivingLei. We komen samen op deze prachtige locatie in hartje Leuven. Hoe metaforisch kan het zijn, een stille rustgevende plek met grote tuin in het hart van de drukte van de stad.

Proeven?

Ben je nog niet zeker of dit iets voor jou is? Of wil je gewoon in augustus al eens komen proeven? Je bent welkom op vrijdag 21 augustus van 13u30 tot 16u in de LivingLei. Deelname 25 euro voor deze namiddag.